Смених съединителя и помпата която се намира при педалите.Обаче първа и задна влизаха малко трудно,обезвъздушихме пак система и спряха да влизат всички скорости.Другата помпа уш е здрава.Някой ако може да каже от какво може да е проблема ще съм много благодарен.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем със скоростите АР 147 1.9 JTD
Collapse
X
-
Не е обезвъздушена добре колега, щом след следващото обезвъздушаване са се изгубили изцяло. Трябва да се обезвъздуши под налягане - има си специален уред за тая цел - иначе пак става, но много време и нерви.
Как бяха скоростите преди да смениш съединителя?sigpic
Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'
Comment
-
Първоначално публикувано от Slavi TD-to Покажи съобщениеМаслото ми е на два месеца,така че го отписвам.Днес
взех някакъв клапан между двете помпи и от него ако не е незнам вече.
http://eper.fiatforum.com/eper/navi?...OD=1&DRW_NUM=2 номер 6156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Първоначално публикувано от Slavi TD-to Покажи съобщениеВчера го сменихме и сега си влизат горе доло добре ама се ми се струва ,че има още какво да се желае.Иначе преди да сменя съединителя си влизаха добре.sigpic
Comment
-
След като я пакарах 1800,1900 км. скоростите влизат екстра ,но установих още една малка нередност.Педала на съединитела седи мако по горе от този на спирачката и има малко празен ход .При по рязко пускане се чува звук на метал в метал.От какво може да се е получило това нещо.А и дали може система да се обезвъздуши сама.
Comment
-
Първоначално публикувано от Slavi TD-to Покажи съобщениеСлед като я пакарах 1800,1900 км. скоростите влизат екстра ,но установих още една малка нередност.Педала на съединитела седи мако по горе от този на спирачката и има малко празен ход .При по рязко пускане се чува звук на метал в метал.От какво може да се е получило това нещо.А и дали може система да се обезвъздуши сама.
Педала на съединителя винаги трябва да е с една идея над тоя на спирачката колега - не се косиsigpic
Comment
Comment