Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем със скоростите АР 147 1.9 JTD

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем със скоростите АР 147 1.9 JTD

Смених съединителя и помпата която се намира при педалите.Обаче първа и задна влизаха малко трудно,обезвъздушихме пак система и спряха да влизат всички скорости.Другата помпа уш е здрава.Някой ако може да каже от какво може да е проблема ще съм много благодарен.

Аз имам същия проблем,и се чудя дали може да е от маслото на скоростите.Но пък това нещо се появява от време на време,но най-вече когато е студена.Някакви идей?
    sigpic
    ex 147 JTD by Turbon
    Giulietta multiair - the new passion

Comment

Маслото ми е на два месеца,така че го отписвам.Днес
      взех някакъв клапан между двете помпи и от него ако не е незнам вече.

Comment

Не е обезвъздушена добре колега, щом след следващото обезвъздушаване са се изгубили изцяло. Трябва да се обезвъздуши под налягане - има си специален уред за тая цел - иначе пак става, но много време и нерви.
        Как бяха скоростите преди да смениш съединителя?
        sigpic
        Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
        Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Първоначално публикувано от Slavi TD-to Покажи съобщение
          Маслото ми е на два месеца,така че го отписвам.Днес
          взех някакъв клапан между двете помпи и от него ако не е незнам вече.
          колега това което е между двете помпи се води "амортисор" или "демпфер"-успокоител.аз карах без него цял месец,и разликата беше само в това,че като натисна съединителя се чуваше нещо като шум от течност(бълбукане)беше обезвъздушено както трябва,но проблем с включването не съм имал.след като си направих нужната тръбичка си го монтирах отново....дано да говорим за едно и също нещо....
          http://eper.fiatforum.com/eper/navi?...OD=1&DRW_NUM=2 номер 6
          156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
          147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
          159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Вчера го сменихме и сега си влизат горе доло добре ама се ми се струва ,че има още какво да се желае.Иначе преди да сменя съединителя си влизаха добре.

Comment

Вчера го сменихме и сега си влизат горе доло добре ама се ми се струва ,че има още какво да се желае.Иначе преди да сменя съединителя си влизаха добре.
              Въздух в системата!
              sigpic

Comment

След като я пакарах 1800,1900 км. скоростите влизат екстра ,но установих още една малка нередност.Педала на съединитела седи мако по горе от този на спирачката и има малко празен ход .При по рязко пускане се чува звук на метал в метал.От какво може да се е получило това нещо.А и дали може система да се обезвъздуши сама.

Comment

След като я пакарах 1800,1900 км. скоростите влизат екстра ,но установих още една малка нередност.Педала на съединитела седи мако по горе от този на спирачката и има малко празен ход .При по рязко пускане се чува звук на метал в метал.От какво може да се е получило това нещо.А и дали може система да се обезвъздуши сама.

Педала на съединителя винаги трябва да е с една идея над тоя на спирачката колега - не се коси
                  sigpic

Comment

То хубаво една идея, ама преди не беше така.

Comment

Оказа се ,че новата помпа се е счупила а и долната помпа нее била за тази кола .Навъншен същата ама вътре не ,след смяната на двете помпи всичко и ок.

Comment

Working...
                      X